IMPULS MEDES BIKE, guanya ONCOBIKE 2018!

12/11/2018
Digital solidari

Donem suport al esport

La tercera edició de l'Oncobike recapta prop de 36.000 euros! Un total de 350 ciclistes distribuïts en 57 equips han participat enguany a la prova solidària.

L´Oncobike, la cursa solidària de BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i l´associació Cingles de de la Llémena, ha aconseguit recollir prop de 36.000 euros en la seva tercera edició, celebrada el dissabte 10 de novembre a la Vall de Llémena. Els diners es destinaran a finançar el nou servei d´Estètica Oncològica Integral que l´Oncolliga ha posat en marxa aquest any per millorar el benestar dels pacients de càncer.

Un total de 350 ciclistes distribuïts en 57 equips han participat enguany a la prova, 44 d´ells en l´opció de recorregut més llarga, 200km, i 13 en l´opció curta, 150 km. Els dos recorreguts transcorren per camins i pistes de la Vall de Llémena, amb punts de control i avituallament a Sant Gregori, Llorà, Sant Esteve de Llémena, Sant Aniol de Finestres i Canet d´Adril. Dels que han fet el recorregut curt, els primers a travessar la línia de meta han estat els membres de l´equip Onco Impuls Medes Bike, amb un temps de 8 hores i 41 minuts. Per la seva part, l´equip Hors Categorie Girona Klassmark ha estat el primer a completar el recorregut més llarg, amb un temps de 9 hores i 52 minuts. La classificació de la cursa s´ha pogut seguir en directe online a través de la web www.9hsport.cat.

Moltes felicitats per aquesta gran cursa a: José Berengüi, Miquel Planas, Francesc Tauler, Jordi Alonso, Carles Mercader i David Benitez.